Следно

За годишнина на фирмата ги терал вработените да се шлапаат

Кинеска фирма за козметика за прослава на годишнина ги натерала вработените да клекнат на колена и да се шамараат меѓу себе. Поентата им било да се подигне духот на вработените. Така рашамарани не знаеме кој дух само ќе подигнат, нивни или на газдата.

Коментари

Ептен популар