Следно

Фчерашни Новости дознава дали има фалсификувани лекови во Македонија

Со „Фчерашни новости“ и оваа недела последни дознајте:  

Фчерашни анализа: Има ли фалсификувани лекови во Македонија?

Ексклузивно: Владин ПР ни открива што сè е сработено на булевар „Илинден“ бр.2

Откриваме: Зошто сè уште е празно столчето на министерот за здравство?

Гледајте ја 11 епизода на „Фчерашни новости“ оваа недела од 20 часот на Телма или во живо на нивната официјална страница на Фејсбук.

Коментари

Ептен популар