Следно

И термометарот се смени

Заборавете веќе на стариот термометар со жива кој се става под мишка. Ксиаоми (ваљда така се чита) извади термометар кој работи на инфрацрвени зраци и доволно е само да се доближи до челото или било кое тело за одма да ја покаже температурата. Делува многу подобро него 5 минути да држиш жива под мишка.

Коментари

Ептен популар