Следно

И се надувале мачките

Цура си одгледувала растенија марихуана за здравствена потреба. Еден ден слушнала силен тресок на верендата каде што ги ставила растенијата. Кога отишла да види што се случило, ги нашла мачките надувани.

Коментари