Следно

Им пропаднал подот за време на студентска забава

На универзитетот во Тексас, студентите правеле забава за почетокот на академската година. Околу 50 студенти биле собрани во една соба кога подот се срушил поради прекумерна тежина. 7 студенти биле повредени, а 48 морале да бидат преместени на друг кампус поради оштетите на водоводната мрежа.

Коментари