Следно

Ах бе деца, бе деца бе

Има причина зошто не се претрчува на двонасочна улица, особено не позади автобус. Како прво автобусот ја попречува прегледноста и не знаеш дали иде возило од другата страна. Колку малку фалеше да настрада малиов од сканија.

Коментари

Ептен популар