Следно

Пиксар ништо не измислува во своите цртани

Познатото студио за анимирани филмови „Пиксар“, како инспирација за своите филмови користи вистински места од светот. Во зависност од тоа на кој цртан филм се работи и која е идејата, аниматорите шетаат по светот и ги копираат вистинските знаменитости кои потоа ги употребуваат во филмот. Погледнете што се е „ископирано“ од реалноста.

Коментари