Следно

Фчерашни дознава кој се запишува на школа за фокус и концентрација

Во најновата епизода на „Фчерашни Новости“ ќе можете да дознаете кој се се запиша на школа за фокус и концентрација. Што се случува со криминалците кои се оставени на милост и немилост на судот. Воедно, Фчерашни ве теши и успеа да ги пронајде експертите во здравството, погледнете каде.

Коментари