Следно

Не е лесно да си стриптизета

Да бидеш стриптизета не е лесна работа. Мора да се справуваш со секаков народ и на крајот од денот да го правиш најтешкото нешто, да броиш купишта пари. Тешка работа, нема што.

Коментари