Следно

Кравите не сакаат секаква музика

Наспроти верувањето дека кравите сакаат музика, постои и реалноста дека не сакаат баш секаква музика. Еве на пример се сакаат да слушаат бас гитара.

Од друга страна пак, ептен сакаат да слушаат тромбон.

Коментари

Ептен популар