Следно

Како пратениците на СДСМ се збунија и не гласаа за човековите права и слободи

Ексклузивно гифче од тоа како пратениците на СДСМ се збунија во Собранието и заборавија да гласаат за предложените мерки за подобрување на состојбата на човековите права и слободи.

Коментари

Ептен популар