Следно

Поднапиена девојка доби бокс од полицаец

Девојка, која наводно била поднапиена на рагби натпревар и правела неред, доби бокс од полицаец кога пробаа да ја извлечат од стадионот. За воља на вистината таа проба да му удри заушка по глава, но во никој случај реакцијата на полицаецот не требаше да биде ваква.

Коментари

Ептен популар