Следно

Фчерашни Новости открива зошто има паника во СДСМ

Фчерашни Новости“ во најновата епизода откриваат зошто има паника во штабот на СДСМ. Кој е најновиот македонски емигрант и која е причината зошто тој се исселува. Што претставува АКМИС и како тој се користи за прераспределба на случаеви кај судии. Погледнете ја најновата епизода на „Фчерашни Новости“.

Коментари