Следно

Фчерашни Новости дознава како функционира софтверот за прераспределба на судии

Нова епизода на „Фчерашни новости“. Еве што ќе гледаме во недела од 20 часот на „Телма“ телевизија:

- Фчерашни открива: Кој е следниот Македонец што ќе се исели во странство ?

- Фчерашни истражува: Како функционира софтверот за прераспределба на судии

- Неверојатно: Возбудлива недела за македонскиот спорт

- Фчерашни интервју: Евтината струја влезе во секое домаќинство

Гледајте „Фчерашни новости“ оваа недела од 20 часот на „Телма“.

Коментари

Ептен популар