Следно

Фчерашни дознава кај се ќе се пуши со новиот закон за пушење

Само уште оваа недела , поради изборите, „Фчерашни новости“ ќе ги гледаме во 19:15 часот на „Телма“ телевизија. Веќе од следната епизода, емисијата се враќа во терминот од 20 часот.

Дотогаш, еве што ви носат новите „Фчерашни новости“:

- Фчерашни откриваат: Како се одвива примопредавањето на функцијата градоначалник

- Неверојатно: Дојде животот, се врати Законот за пушење

-Шок и неверица: Траорни сцени од другата страна на реалноста

Не заборавајте, оваа недела „Фчерашни новости“ почнуваат во 19:15 часот. Време е за епизода 5. Останете така.

Коментари

Ептен популар