Следно

Руски автомобил со специјална карактеристика

Руски автомобил од компанијата „Газел“ има специјална карактеристика. Даваш контакт, три пати даваш жмигавец на десно, два пати блиндираш со долги светла, ставаш во пета брзина, креваш на 3000 вртежи и ти искача една добро позната игра на дисплејот. Абе руска направија.

Коментари

Ептен популар