Следно

Дубаи доби летачка полиција

Полицајците од Дубаи добија воздушно засилување. Отсега тие ќе апсат со помош на летачки мотор кој се движи како дрон. Дронот го вози еден полицаец кој никогаш нема да знаеш од каде ќе ти дојде.

Коментари

Ептен популар