Следно

Зошто не треба да креваш телефон дур си на работа

Новинарка на Сител телевизија направи почетничка грешка. Во сред јавување во живо и заѕвони телефонот и таа лабаво си се јави. Ова е една од причините зошто не се крева телефон дур си на работа, особено ако е јавна и си на линк во живо.

Коментари

Ептен популар