Следно

Како изгледа да се возиш во бизнис класа на Катар Авиотранспорт

Има причина зошто картите за бизнис класа во авион се поскапи, има подобра услуга, кога сакаш си нарачуваш што и да сакаш за јадење, а и стјуардесите ти се нонстоп на располагање. Па за таа цена и би требало, додуша. Еве како изгледа еден лет од Њујорк до Катар.

Коментари

Ептен популар