Следно

Робот купува во ресторан за брза храна

Со оглед на брзиот развој на вештачката интелигенција, не е ни чудо ова да стане реалност. Може роботи еден ден стварно ќе купуваат брза храна, но во меѓувреме еден момак прави пренк на ресторани. На дечките не им се верува што гледаат.

Коментари