Следно

Кој е крив во сообраќајкава?

 

Возач на опел дастер одеднаш застанува на сред двонасочна улица. Еден возач успеа да го избегне, но вториот мораше да бира да удри во камионот или во опелот. Кој е крив во сообраќајкава?

Коментари