Следно

Падна во подрум затоа што гледаше во телефонот место пред себе

Гледањето во телефонот е една од главните причини за повреда на луѓето во последно време. Наместо да гледаат каде одат, тие штракаат на телефонот, небаре ќе им избега некоја нотификација. Женава го изеде подебелиот стап и гледајќи во телефонот падна во отворена врата од подрум на една продавница. Ова ќе и биде за памет.

Коментари

Ептен популар