Следно

Доналд и Меланија Трамп играа на балканска песна

На вчерашната инаугурација, Доналд Трамп даде заклетва и со тоа стана 45 претседател на Соединетите Американски Држави. Како што е редот, после инаугурацијата следеше и првиот танц на новиот претседател и неговата сопруга Меланија, која е по потекло од Словенија. Паника.бе доби ексклузивна снимка од танцот, а како што се приметува од видеото, изглеа Меланија ја бирала музиката.

Коментари