Следно

Фчерашни Новости открива како започна десоросоизацијата во Македонија

Постизборните журки ги засенија предновогодишните забави, известуваат „Фчерашни новости“ во нивната нова епизода. Во вестите ексклузивно погледнете и за почетокот на десоросоизацијата во Македонија.

Тимот и неделава имаше полни раце работа, а тоа најдобро ќе се види во епизодата број 6.

Гледајте „Фчерашни новости“ во редовниот термин - недела во 19:10 часот на телевизија „Телма“.

Коментари

Ептен популар