Следно

НОВА ПРИСЛУШКУВАЧКА „БОМБА“!

На сајтот „јутјуб“ се појави видео од прислушкуван разговор кој досега не беше забележан. Имено, на него според „јутјуб“ се слуша гласот на Гордана Јанкуловска и некој од уредниците на порталот „Коза ностра“. Ќе се запрепастите што точно договараат они.

 
*Извор: Јутјуб

Коментари