Aбаут panika.be

Во овој видео туторијал, МИле Паника ќе ви објасни како функционира новиот дизајн на panika.be, кое каде се наоѓа, која рубрика што значи и слично. Заедно со дечките од Grid sistem се потрудивме новиот изглед да биде едноставен и лесен за употреба, што би рекол Миле, Јузер френдли. Да не го тупиме многу, изгледајте го видето, па ако ништо не ви е јасно, не е до вас.