Зошто човековата раса оглупавува?

Постои логичен одговор зошто човековата раса оглупавува. Додека високо-интелигентните се мислат кога да основаат семејство, ниско-интелигентните веќе имаат цел фудбалски тим позади себе. Видеово има за цел да го претстави комично тоа што се случува во светот, иако не е воопшто далеку од вистината.

Македонско девојче звучи прекрасно на три јазика

Дрим тим и Сарита ја препеаја „Македонско девојче“ во џез верзија и тоа на три јазика во исто време, македонски, англиски и шпански. Македонско девојче никогаш не звучела поубаво. Слушнете и уживајте.

Покрив се сруши сред натпревар во хокеј во сала

Во Полска, на сред натпревар во хокеј во сала се сруши покривот. Спортската сала била отворена пред само неколку недели и изгледа некој не си ја завршил работата како што треба. За среќа нема никој повредено.

Ептен популар