На отварање на Филхармонија го стегна киселина

Еден од најлошите моменти да те стегне киселина од ручекот е можеби отварање на новиот објект на Филхармонија. По реакцијата на лицето, најверојатно Трајко Вељаноски го преживува тој момент. Се надеваме дека брзо ќе му помине.

*Извор: A1on.mk

И познатите користат фотошоп

Многу познати старлети, пејачки, манекенки, па и филмски ѕвезди користат фотошоп на своите слики за да изгледаат послабо и поубаво. Кои наши познати личности знаете дека го прават истото?

Ептен популар