Меланија го потсети Трамп како се почитува химната

Доналд Трамп не престанува да го шокира светот. За време на церимонијата по повод Велигден заборави да ја стави раката на срце кога се интонираше химната, па Меланија мораше да го потбуцне за да го направи тоа.

Ептен популар