Фчерашни Новости дознава кој се ја поддржа иницијативата „За заедничка Македонија“.

Во новата епизода на „Фчерашни новости“ ќе гледате:

* Се затвори Павел Шатев! Граѓаните на нозе!

* Хан е упорен да се слушнe со Иванов

* Кој сѐ ја поддржа иницијативата „За заедничка Македонија

И оваа недела дознајте последни! Екипата на „Фчерашни новости“ ви подготви уште многу одлични скечеви за кои сигурно ќе зборувате долго после неделната епизода.

Се гледаме во недела, 19:10 часот на „Телма“!

Најголемиот Македонец гостин во Фчерашни Новости

Миле Паника на час по тенис ни ги открива најдобрите начини за употреба на рекет и за удирање на спин. Саша Барон Коен, пак, открива која му е омилената македонска песна, воедно давајќи поддршка за нашата земја.

Ова се само дел од содржините кои ја прават епизодата 17 на „Фчерашни новости“ една од најдобрите до сега.

Во неа екипата се обидува да го пронајде загубениот багаж на претседателот Иванов и да ги истражи кадровските промени во судството.

Во студиото гостува и најголемиот Македонец.

Екипата на „Фчерашни новости“ будно следи што се случува, за следната недела повторно да може да дознаете последни. Следи епизодата 18, а дотогаш посетете ги официјалните страници на најдобрата забавно-сатирична телевизиска емисија.

Фчерашни Новости со ексклузивни снимки од план Б на опозицијата

Ексклузивни снимки од теренските подготовки на опозициониот План Б. „Фчерашни новости“ ексклузивно ви откриваат што подготвува опозицијата. Екипата е и на час по тенис, па ќе ви покаже како се употребува рекет, а како се удира спин . „Фчерашни“ откриваат и кој најмногу ја сака Македонија.

Судиите, пак, демантираат: Нема непотизам таму каде се сите роднини.

Не ја пропуштајте новата епизода оваа недела вo редовниот термин, во 19:10 часот на „Телма“.

Ептен популар