Како изреагира Македонија Пат на вториот снег (видео)

Многумина ги критикуваат Македонија Пат дека не изреагираа добро на првиот снег кој падна оваа зима, како и на одмрзнувањето на улиците. Овојпат тие не дозволија да бидат изненадени, па одма кога започна да паѓа и вториот снег, се пуштија во расчистување на истиот по пат на фрлање сол и песок. Нашата редакција дојде до ексклузивно видео од тој момент.

embed youtube

Ептен популар