Ново

Смешни фотки Nº460 (92 фотки)

Најсмешните и најинтересните хит фотки на интернет за денес:

Луѓето се ѓубриња

Луѓето се дефинитивно ѓубриња. Туристи налетуваат на купишта ѓубре кое се насобрало во Карипското Море. Ова е страшна глетка.

Ептен популар