Ново

Ретка слика од Битола

Ретка слика од мотор како се бања во реката Драгор. Абе дивина, да ти е мерак да ја гледаш.

Е за ова треба аплауз

Понекогаш луѓето даваат аплауз без потреба, на пример кога ќе слета авион на писта. Овој случај не е таков. Шоферот стварно заслужи аплауз за кочењето.

Ептен популар