Ново

Како да возиш низ Чаир без да ја испокршиш колата

Само вака може да не ја испокршиш колата во Чаир.

*Извор: @dzigi7

Фчерашни дознава кој се запишува на школа за фокус и концентрација

Во најновата епизода на „Фчерашни Новости“ ќе можете да дознаете кој се се запиша на школа за фокус и концентрација. Што се случува со криминалците кои се оставени на милост и немилост на судот. Воедно, Фчерашни ве теши и успеа да ги пронајде експертите во здравството, погледнете каде.

Ептен популар