Ново

Причините за главоболка кај Македонците

Во зависност од причина за главоболка, различен дел од главата ве боли.

Како да го тргнеш тоа црното од новиот Ајфон

Новиот iPhone X штотуку искочи на пазарот и купувачите одма му најдоа маана. Станува збор за тоа црното на годниот дел од екранот кој паѓа во очи одма штом го погледнеш. Момаков нашол начин како да се отараси од тоа.

Ептен популар