Ново

Колку е едно еспресо на аеродромот Александар Велики?

Кога ќе видиш колку кошта едно еспресо на аеродромот Александар Велики, ќе видиш дека Охрид и не е така скап во лето.

*Извор: Норик

Како мечките ловат риба под вода

На мечката не и треба трска и јадица за да лови риба. Единствена работа што и треба е трпеливост. Научник успеал одблиску да го сними моментот кога гризли фаќа риба.

Ептен популар