Ново

Македонски светци

Кога погрешно ќе го скратиш зборот, место месо добиваш светци.

*Извор: Александар

Како мечките ловат риба под вода

На мечката не и треба трска и јадица за да лови риба. Единствена работа што и треба е трпеливост. Научник успеал одблиску да го сними моментот кога гризли фаќа риба.

Ептен популар