Ново

Која сијаличка се пали кога дечко ти ќе те однесе на Водно?

Ако оваа сијаличка му се запали на колата на дечко ти, не планира да те носи само на чист воздух.

Чудо во Кратово по првиот изборен круг

Фчерашни новости“ остануваат чекор зад сите и оваа недела. Во новата епизода на пародичните вести последни дознајте:

- Неверојатно: Чудо во Кратово по првиот изборен круг

- Анализа од терен: Има ли надеж за македонското здравство?

- Фчерашни истражува: Kaко тече секојдневниот живот по падот на режимот?

Гледајте „Фчерашни новости“ и оваа недела во 20 часот на Телма телевизија.

Ептен популар