Ново

Кога ќе купиш снајпер од Али Експрес

За некои производи знаеш дека не се квалитетни со оглед на тоа каде се направени. Момаков снајперов најверојатно го има нарачано од Али Експрес.

Гинисов рекорд во облекување гаќи

Кој би рекол дека постои и такво нешто. Гинисовата книга на рекорди е полна со секаков вид на чудни рекорди. Момаков на пример го постигнал рекордот во обекување гаќи и тоа 13 за 30 секунди.

Ептен популар