Ново

Само Јапонец може да го направи ова

Јапонците се посебна врста на луѓе и тоа е веќе докажано. Момаков ја свири насловната песна на Супер Марио Брос и тоа на, верувале или не, дигитрон. Јапонска работа.

Ептен популар