Ново

Мислеше дека кафезот ќе го спаси, ама бикот сепак го прободе

Кога мислиш дека си појак од бикот, помисли двапати, затоа што бикот ќе најде начин како да те потфати. Момаков мислеше дека кафезот ќе го спаси, ама бикот го убеди во спротивното.

Ептен популар