Ново

Во меѓувреме во ЈСП

Автобус ли е, соблекувална ли е?

Фчерашни Новости на лице место од избирачките места

Уште едни избори заедно со „Фчерашни новости“. Во недела, после гласање, погледнете што ви подготви екипата на најгледаната забавна емисија.

Во епизодата 3 ќе гледате:

- Фчерашни открива „Каде се наоѓа Кузман Статива“

- На лице место од избирачките места

- Дознаваме со Маја кои се новостите од некња

- Ексклузивно, разговор со експерт на тема „Каков треба да биде идеалниот градоначалник“

Не ги пропуштајте новите „Фчерашни“ во недела од 19:15 часот на „Телма“ телевизија.

Ептен популар