Ново

Смешни фотки Nº449 (116 фотки)

Најсмешните и најинтересните хит фотки на интернет за денес:

Лов ли е, свадба ли е?

Ако мислите дека кај нас некој претерува со пукање на свадба, погледнете што се дешава во Алжир. Чудо е што на толку пукање никој не е повреден.

Ептен популар