Ново

Руска верзија на познатата серија „Пријатели“

На сите ни е добро позната серијата „Пријатели“. Епа Русите направиле нивна верзија на шпицата за серијата. А да има и друго име „Бљатс“ и делува доста интересно.

Ептен популар