Ново

Усвоена мачка

Сеуште не и кажале...

Чекај да се поздравам со женскава

Секогаш кога ќе претераш со чаталењето знаеш дека тоа нема да заврши добро. Момаков се правеше фраер на хидро џет и сакаше да и се пушти на една цура. И да погодувате, нешто тргна наопаку.

Ептен популар