Ново

Изгледа кралот на џунглата сепак е нилскиот коњ

Лавицава на најлош можен начин дозна зошто никогаш не треба да пробува да лови нилски коњ. Како само ја зграпчи, како да е врапче.

Познатиот јутјубер Зак Кинг направи реклама за турската авиокомпанија

Зак Кинг, кој стана познат по „магичните видеа“, направи реклама за безбедност при летање со авион за турската авиокомпанија. Видеото само по себе изобилува со магичните моменти на Зак. Уживајте во видеото.

Ептен популар