Ново

Роналдо се избања во фонтаната на плоштад (3 фотки)

Жешкото време во Скопје го натера Роналдо да влезе во фонтаната „Воин на коњ“ и малку да се разлади :)

* Веста е измислена и фотките се монтажа со цел да ве насмеат

Ептен популар