Ново

Странците се пофалија со знаменитостите во Скопје

Навивачите кои се дојдени да го гледаат Суперкупот, веќе се пофалија со знаменитостите во Скопје.

Тетовчани ни го обелија образот пред Роналдо

Кој би рекол дека токму тетовчани ќе ни го обелат образот пред Роналдо. Кристијано се пофали дека го пробал тетовскиот специјалитет, тавче гравче и по изгледот на сликата ептен му се допаднал. А ние цело време мислевме дека прво нешто што ќе проба е ајвар.

Ептен популар