Ново

Во меѓувреме пред еден олтар

Кој има против овој брак нешто, нека каже сега или нека молчи засекогаш :)

 

Маса која секој маж треба да ја има

Е ова е маса која секој маж треба да ја има дома. Што се нема во неа. Од масичка за шах, склад за вино, склад за виски, сеф за парички, ламба, сеф и што уште не. Вака увек ќе знаеш дека стварите ти се на маса.

Ептен популар