Ново

На кого му прати порака Никола Груевски?

На социјалната мрежа твитер се шири следново видео. На него Никола Груевски во судница му праќа порака на некој од кој добива повратен одговор.

Сељанка на денот

Деца играат на улица и типкава одлучува да помине со кола. Едното дете и се извинува и оваа му се згнува накај него. Која лекција за домашно воспитување и права и одржа малиот, секоја чест.

Ептен популар